top of page
Elise_103.jpg

In een tijd waarin we overspoeld worden door beelden is een mooi portret toch nog steeds onmisbaar. Kies een fotoshoot voor jezelf om een belangrijk moment vast te leggen zoals een zwangerschap, het bereiken van een bepaalde leeftijd of gewoon zomaar een portret voor jezelf. Ook voor portretten voor professioneel gebruik kan je bij mij terecht.

Studioshoots

TIMING
 

Een studioshoot duurt gemiddeld 1-1,5u. Deze tijd hebben we nodig om je op je gemak te stellen, af te wisselen tussen verschillende outfits en je te helpen poseren. Boek je bij jouw fotosessie ook haar en make-up, reken hier dan nog één extra uur voor bij.

AFWERKING

Alle foto's die je aankoopt worden tot in de details afgewerkt. Afhankelijk van de hoeveelheid foto's die je besteld ontvang je deze zo'n tweetal weken na de fotosessie.

PRIJS

Fotoshoots in studio van één persoon zonder make-up & haar kan je boeken vanaf €175.  Groepsportretten starten vanaf €275. Deze prijs omvat een kennismakingsgesprek, stylingtips, voorbereiding van jouw fotosessie en de sessie zelf, selectie van de foto's en één bewerkte digitale foto.

ZWANGERSCHAP
 

Een zwangerschap is de ideale moment om jezelf een fotoshoot te gunnen.

Boek deze fotosessie in wanneer je ongeveer 30-35 weken bent. Dan is je zwangere buik mooi zichtbaar en is een fotoshoot nog niet al te vermoeiend.

KLEDING
 

Wanneer je een zwangerschapsshoot boekt heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een reeks mooie zwangerschap outfits die ik voor jullie heb uitgekozen.  Je kan deze stuks hier bekijken.

Kyria_39.jpg
Nya_079.jpg

HAAR & MAKE-UP

Bij elke studioshoot heb je de mogelijkheid om een professional jouw haren & make-up te laten verzorgen. Een fotosessie met haar & make-up voor één persoon kan je boeken vanaf €275.

6512AA03-28A2-425B-B971-22EC27B4063A.JPG
Isabelle_58.jpg
bottom of page