top of page
Veerle_Scheppers_zwangerschapsshoot 5.jpg

Er is geen mooiere gelegenheid om je te laten fotograferen dan wanneer je in verwachting bent van je kindje. Of het nu gaat over je eerste, tweede of derde zwangerschap, elke zwangerschap is uniek en verdient het om in de kijker gezet te worden, JIJ verdient het om in de kijker gezet te worden!

 

Katrien_64.jpg

Investering
 

Fotoshoots in studio van één persoon zonder make-up & haar kan je boeken vanaf €200.  Deze prijs omvat een kennismakingsgesprek, stylingstips, voorbereiding van jouw fotosessie,  de sessie en één bewerkte digitale foto.

Een fotosessie in de studio duurt gemiddeld 1-1,5u. Deze tijd hebben we nodig om je op je gemak te stellen, af te wisselen tussen verschillende outfits en achtergronden en je te helpen poseren. Boek je bij jouw fotosessie ook haar en make-up, reken hier dan nog één extra uur voor bij.

Alle foto's die je aankoopt worden tot in de details afgewerkt. Afhankelijk van de hoeveelheid foto's die je besteld ontvang je deze zo'n tweetal weken na de fotosessie.

Timing


Een fotosessie van je zwangere buik laat je best doorgaan wanneer je tussen de 30-35 weken bent. Indien dat niet moest lukken dan luister ik graag naar jouw wensen. Leg een zwangerschapsshoot tijdig vast.

Yasmine_lowres_003.jpg
Nya_093.jpg
Manon_017.jpg
Zwangerschapsshoot_Schepeprs_veerle.jpg_1.jpg

Kleding

Breng naar jouw fotosessie kleding mee waar je je goed in voelt. Zorg voor naadloze lingerie, die tekent niet af. Aanpassende stuks leggen het accent op je zwangere buik maar ook een jeans die je laat openstaan in combinatie met een loshangend hemd of kimono is mooi op foto.

 

Wil je liever niet investeren in een dure outfit die je nadien misschien niet meer gaat dragen? No worries! Je kan kiezen uit een reeks mooie zwangerschapskleedjes die ik voor jou heb klaar hangen. Uiteraard mag je ook je eigen outfits meebrengen. Naast kleedjes kan je ook kiezen uit aantal basic rokken, tops en stoffen die we kunnen draperen. Alles hangt af van wat jij mooi vindt.

bottom of page