top of page
Yasmine_lowres_003.jpg
Nya_093.jpg
Manon_017.jpg
Evy_015.jpg

Er is geen mooiere gelegenheid om je te laten fotograferen dan wanneer je in verwachting bent van je kindje. Of het nu gaat over je eerste, tweede of derde zwangerschap, elke zwangerschap is uniek en verdient het om in de kijker gezet te worden, JIJ verdient het om in de kijker gezet te worden!

 

Zwangerschapsshoot

TIMING

Een fotosessie van je zwangere buik laat je best doorgaan wanneer je tussen de 30-35 weken bent. Indien dat niet moest lukken dan luister ik uiteraard graag naar jouw wensen. Leg een zwangerschapsshoot tijdig vast.

KLEDING
B
Breng naar jouw fotosessie kleding mee waar je je goed in voelt. Zorg voor naadloze lingerie, die tekent niet af. Aanpassende stuks leggen het accent op je zwangere buik maar ook een jeans die je laat openstaan in combinatie met een loshangend hemd of kimono is mooi op foto.

 

Wil je liever niet investeren in een dure outfit die je nadien misschien niet meer gaat dragen? No worries! Je kan kiezen uit een reeks mooie zwangerschapskleedjes die ik voor jou heb klaar hangen. Uiteraard mag je ook je eigen outfits meebrengen. Naast kleedjes kan je ook kiezen uit aantal basic rokken, tops en stoffen die we kunnen draperen. Alles hangt af van wat jij mooi vindt.

Bekijk onderaan welke zwangerschapsoutfits je in mijn studio zal vinden en in welke maat.

Yasmine_lowres_004.jpg

PRIJS
 

Een basic fotoshoot start vanaf €175. Een fotosessie waarbij iemand je haar en make-up verzorgd kan je boeken vanaf €275.

Manon_063.jpg

Overzicht van alle beschikbare stuks
(foto's merken)

bottom of page