top of page
Guust1589.jpg

Kerst 2020

KIES UIT DRIE VERSCHILLENDE THEMA'S

Omdat de eindejaarsperiode de ideale gelegenheid is om alles wat feestelijker aan te kleden zorg ik voor een speelse setting voor jullie kind(jes). Ik maak dit jaar drie verschillende decors waaruit je kan kiezen. 

Wat kost het en wat is er inbegrepen?

De kerstshoot komt op €150 en is bedoeld voor maximum drie kindjes binnen hetzelfde gezin. Elk decor geeft het portret dat we maken net dat tikkeltje meer. Naast het uitwerken van decors en jullie kindjes mooi in beeld te brengen zorg ik ook voor een verfijnde afwerking van jullie foto's. Je ontvangt 3 afgewerkte foto's digitaal in hoge resolutie.

Na de fotoshoot kan je uit een online galerij jullie drie favoriete foto's selecteren die ik verder afwerk. Het is ook mogelijk om meer foto's te bestellen dan komt er €25/foto bij.

Nog een leuk extraatje: je kan ervoor kiezen om van je foto's kaartjes te laten maken of een fotoprint op aluminium. Indien je dat samen boekt met de fotoshoot dan kan je deze bestellen aan een leuke kortingsprijs. Lees even verder!

Louise1397.jpg

KIES UIT DE VERSCHILLENDE THEMA'S

Hieronder vind je drie verschillende thema's. De bedoeling is dat je twee thema's kiest waar je kindje(s) in zal/zullen gefotografeerd worden.

Louise1509.jpg

Flowerwall

Met een dertigtal zijden bloemen creëerde ik een mooie bloemenmuur. Voor de meisjes zijn er ook een aantal bloemen die ze in hun haren kunnen steken. Een romantische setting.

Kledingtips: zachte kleuren zoals wit, crèmekleur en goud maar ook kleuren zoals oker, groen en roze kunnen hierbij.

Guust1589.jpg

Dennenbos

Een donkergroeneachtergrond dat refereert naar de typische kleur van Kerst. Je kindje wordt omringt door dennentakken waardoor het lijkt alsof hij/zij in het bos staat. Op het einde van de fotoshoot gooien we ook wat sneeuw in de lucht.

Kledingtips: kleuren die mooi bij donkergroen passen zijn oranje, rood, zwart, ...

Louise1374.jpg

Wolkenthema

Kies voor een super dromerige setting met dit wolkenthema. Je kindje kan tussen de gemaakte wolkjes staan en  zitten of liggen in een knusse wolkenmassa.

Kledingtips: zachte kleuren zoals wit en crèmekleur zijn hier mooi bij. Ook goud past in deze setting.

GA VOOR EEN LEUKE UITWERKING (mét korting)

Als je een kerstshoot boekt in combinatie met één van onderstaande uitwerkingen kan je deze verkrijgen aan een leuke actieprijs. Kies ervoor om van je foto's wenskaarten te laten drukken of maak van één van je foto's een fotoprint op aluminium. Plaats je graag een bestelling? Geef het dan even door via email wanneer je je kerstshoot boekt.

Voorwaarden: deze kortingsprijzen zijn enkel geldig in combinatie met het boeken van een kerstshoot. Deze actie is geldig vanaf 24/10/20 tot en met 31/12/20

A05921D5-1F6F-4E3B-8AD9-55CB0B456480.JPG

Wenskaarten

150 kaartjes formaat 10x15 recto/verso met een eenvoudige tekstje op de achterkant. De voorkant van de kaart is één van de foto's gemaakt tijdens de kerstshoot.

Kortingsprijs €50 ipv €75

FFEDB0D5-36D9-4F2B-93DD-4E5A24F092A9.JPG

Fotoprint

Een fotoprint van formaat 30x45 in de fijnste resolutie op een wit gelakt aluminium sandwichbord + ophangsysteem. Het is een erg stabiele plaat met een dikte van 3 mm.

Kortingsprijs €40 ipv €60
 

bottom of page