Behind the scenes: Fotoshoot Jules & Marie


Vandaag had ik een fotoshoot voor de multibrand kinderwinkel Jules & Marie. Ze hebben heel wat Belgische labels zoals Bellerose, Anne Kurris en Morley maar ook Internationale merken zoals bijvoorbeeld Stella Kids. Nina stond in voor de naturel make-up van de kinderen. Check zeker even haar website. Onze fotoshoot nam plaats op een boerderij in Wuustwezel met alles er op en er aan: paarden, een trainingsveld, schapen, een boomhut, ... De ideale locatie voor een fotoshoot met kinderen.

Het resultaat zie je binnenkort op deze website!

x

Veerle

#behindthescenes #fotoshoot #portretfotografie #kidsshoot #kidsfashion #kinderfotografie #veerlescheppersfotografie

31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Veerle Scheppers Fotografie 2021