top of page

Nieuwe datum workshop basis portretfotografie!


Wegens veel interesse geef ik op zaterdag 29 september een tweede workshop basis portretfotografie. Ben je geïnteresseerd in het fotograferen van mensen maar zou je graag je camera toch wat beter leren kennen? Dan is deze workshops iets voor jou!

We starten de dag met een korte theoretische introductie. We overlopen kort de belangrijkste technische elementen zoals ISO, sluitertijd en diafragma en tasten een beetje af tot waar je kennis gaat. In de namiddag passen we deze theorie toe in de praktijk. Samen met Jolien, mijn model van dienst, gaan we op zoek naar een aantal mooie plekken hier in de buurt. De bedoeling is dat we samen op zoek gaan naar interessante invalshoeken om iemand in beeld te brengen. We kijken naar welke invloed de zon heeft, welke plekken fotogeniek zijn om in beeld te brengen, hoe je poses kan sturen, enzovoort.

Nadien bekijken we de gemaakte foto's op de computer in Lightroom. We overlopen hoe je je foto's upload, selecteert en bewerkt.

Kan je er die dag niet bij zijn en wil je in toekomst als eerste op de hoogte blijven van nieuwe workshops? Schrijf je dan hier in.

"De workshop was voor mij echt geslaagd. De uitleg en tips waren heel goed en ik zie direct resultaat in mijn foto's!"

Katrien

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page