top of page

Feelgoodshoot met Nel & Jade


Na een lange periode van stilzitten omwille van mijn zwangerschap mocht ik er eindelijk terug invliegen. Wat een geweldig gevoel was dat! De eerste die voor mijn lens mochten verschijnen waren twee zussen, Jade (18) en Nel (14). Zij kwamen langs voor een Feelgoodshoot* in samenwerking met visagiste Eva Trappeniers. In het verleden werden dit soort shoots voornamelijk door vrouwen geboekt. We vonden het dan ook geweldig om deze keer twee jonge meisjes op te maken en te fotograferen.

*Een Feelgoodshoot is een fotoshoot waarbij je haar en make-up een natuurlijke look en feel krijgen door Eva Trappeniers. Eva werkt uitsluitend met organische en cruelty free producten. Ze zorgt voor de perfecte natural glow! Nadien breng ik jou op je allermooist in beeld in de studio. Wil je graag meer weten over dit concept? Check dan zeker even deze pagina of stuur mij een mailtje via info@veerlescheppers.com.

Het resultaat van de shoot vind je hier.

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page