top of page

Workshop portretfotografie 24/8


Gisteren gaf ik voor de derde keer een workshop portretfotografie aan twee enthousiaste vrouwen. Het was een warme zomerdag met heel hard zonlicht wat voor een fotograaf niet altijd gemakkelijk is. Dan is een locatie zoals een bos of een park altijd een goede optie omdat je dan in de schaduw kan fotograferen.

Christina fotografeerde met een Nikon camera die zeker 15 jaar oud is. Hierdoor had hij wat beperkingen maar de foto's die nadien uit deze camera kwamen tonen aan dat het vooral gaat over wat jij ziet en hoe je met het licht speelt om mooie beelden te maken.

Ruth daarentegen werkte met een heel recente full frame systeemcamera van Nikon. Muisstil was die omdat je de spiegel niet hoort vallen. De foto's uit deze camera zijn heel kleurrijk en scherp. Zeker de moeite om een systeem- en spiegelreflex camera tegen elkaar af te wegen.

Veel dank aan Jolien om model te staan met haar zwanger buikje!

Blijf jij graag op de hoogte van toekomstige workshops? Schrijf je dan hier in en ontvang als eerste de nieuwe data!

Veerle

x

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page