top of page

Fotoshoot MUMKIN - fairtrade juwelenlabel


Toen Stefanie van Harvest Club me vroeg om een zelfgemaakte juwelencollectie in beeld te brengen, moest ik niet lang nadenken. Samen met Isabelle startte Stefanie dit jaar een fairtrade juwelenlabel dat in Egypte gemaakt wordt: MUMKIN.

We staken samen een moodboard in elkaar en het werd al snel duidelijk dat we op dezelfde golflengte zaten: beelden waar de kleuren vanaf spatten. Altijd fijn als dat gebeurt! Hieronder vind je een stukje van ons moodboard.

Stefanie vroeg Camille, die trouwens nog nooit eerder modellenwerk deed, om model te staan. Aangezien wij Leuvenaars elkaar graag steunen mocht Nina D'Huys van Cheveuxheureux instaan voor haar en make-up. Nina en ik werkten in het verleden al verschillende keren samen en zoals altijd was het resultaat weer verbluffend.

Meer foto's van deze reeks vind je hier.

Veerle

x

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page