top of page

Workshop portretfotografie met daglicht in studio


De voorbije workshops met daglicht waren tot nu toe altijd op locatie. Omdat het herfstweer niet altijd even ideaal is om in te fotograferen gaf ik daar een twist aan. De workshop met daglicht van afgelopen zaterdag was nog steeds met daglicht maar dan in mijn studio. We maakten gebruik van een groot raam om verschillende opstellingen te doen.

Voor deze workshop schakelde ik de hulp in van Verena. Zij heeft al wat ervaring in poseren waardoor de cursisten zich volledig konden concentreren op het fotograferen.

Omdat mijn studio niet al te groot is besloot ik om deze workshop tot twee deelnemers te beperken. Zo hadden Ruth en Uschi voldoende tijd om Verena te fotograferen.

Binnenkort worden hier de resultaten gedeeld! Spannend!

x

Veerle

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page