top of page

Workshop studiofotografie

Bijgewerkt op: 8 jul. 2020


Het is al een tijd geleden dat ik hier nog een post geplaats heb. Tijd om daar verandering in te brengen!

Omdat ik de laatste tijd veel vraag krijg naar tips in verband met licht plaatsen besloot ik om dit jaar een workshop studiofotografie te geven. In deze workshop leg ik je uit hoe je met één lichtbron al heel mooi zacht licht kan verkrijgen. Eens je dit onder de knie hebt doen we twee opstellingen waarbij we meerdere lampen gebruiken. Afgelopen zaterdag kregen Lies en Birgit de kans om met studiolicht te experimenteren. Bekijk hieronder hoe het er aan toe ging.

Naast deze workshop geef ik ook nog heel wat andere workshops zoals daglicht in studio en basis portretfotografie. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te blijven van nieuwe workshops.

Binnenkort krijg je het resultaat van de foto's te zien op de website want uiteraard kon ik het niet te laten van ook een aantal portretten te maken :-).

Veerle

x

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page