top of page

Hoe verloopt een zwangerschapsshoot in studio?

Wanneer je zwanger bent heb je wel 101 dingen aan je hoofd. Vaak vergeet je dat die 9 maanden eigenlijk vliegensvlug voorbij gaan. Misschien heb je wel een aantal selfies met je telefoon getrokken maar geef toe dat is helemaal niet hetzelfde als een professionele fotoshoot van jouw zwangere buik. Denk je er aan om een fotoshoot in de studio in te plannen maar twijfel je nog? Ik leg je hieronder uit hoe het in zijn werk gaat. 01


Online consultatie


Je bent zwanger en hebt besloten jouw fotosessie vast te leggen. Wanneer kom je best langst? Wanneer je tussen de 25-35 zwanger bent. Als we een datum hebben voor jouw fotosessie kan je een online call inboeken waarin we bespreken wat voor soort foto's je mooi vindt, welke outfits je aanspreken enzovoort.


Bij een fotosessie heb je de mogelijkheid om haar & make-up te boeken. Veel vrouwen doen dit om zichzelf extra in de watten te leggen en het geeft je zelfvertrouwen ook een heel fijne boost. Je laat jezelf tenslotte ook maar één keer tijdens je zwangerschap door een professional fotograferen. Laat dit jou niet afschrikken, de make-up bij zwangerschapsshoots zijn altijd heel naturel. Mag het voor jou wat felller? Dan kan dat natuurlijk ook! 

02


De fotoshoot


Op de dag van jouw fotoshoot kom je bij mij langs in de studio op het afgesproken uur. We overlopen samen de kledingstukken die je hebt meegenomen en bekijken of we deze kunnen combineren met stuks die ik reeds in mijn studio heb hangen. Ik heb een aantal heel mooie basic kleedjes, rokken en tops maar ook wat specialere outfits en stoffen voor als het wat meer mag zijn. In totaal wisselen we af tussen 3-4 verschillende looks met bijpassende achtergronden en flatterend licht. Heb je geen ervaring met poseren? Maak je geen zorgen. Mijn doel is om jouw op je gemak te stellen en je zelfzeker en mooi te doen voelen! Ik help je met poseren van het begin tot het einde. 03


Na de fotosessie


Na de fotosessie bezorg ik jou een online galerij waarin jij jouw selectie kan maken van de foto's die je graag wilt. Als jouw selectie is gemaakt ga ik aan de slag met deze foto's en krijgen ze de nodige aandacht op vlak van retouche om er zo prachtige tijdloze portretten van te maken.


Jouw selectie zal je digitaal in hoge resolutie ontvangen maar wist je dat ik ook een aantal kwalitatieve fotoproducten aanbied? Je kan kiezen uit drie verschillende soorten kaders of een presentatie boekje. Vraag gerust naar de informatie brochure na jouw fotoshoot! In de studio kan je deze parels van prints reeds komen bewonderen. 

Ik hoop dat deze blogpost je meer inkijk heeft gegeven in hoe een studioshoot er aan toe gaat. Ontvang je graag de informatie brochure voor zwangerschapsshoot in studio? Klik dan even op de knop hieronder, deze brengt je naar de contact pagina. Misschien tot binnenkort!
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page