Valentijn ACTIE

€250 + fotoprint

1/6

Ook geen zin om met Valentijn in een overvol restaurant te zitten? Wil je dit jaar eens wat anders doen of iemand écht verrassen? Misschien is het wel een leuk idee om een professionele fotoshoot voor jullie tweetjes te boeken. Enerzijds schenk je jezelf en je partner de unieke ervaring van gefotografeerd te worden. Anderzijds heb je na de fotosessie een reeks mooie foto's die je jaren zal koesteren.

Wat breng je mee?

Tijdens een duoshoot ligt de focus op het maken van mooie portretten van jullie twee. Om mooie portretten te maken is niet enkel het licht en de pose belangrijk maar ook de kleding. Breng naar de fotoshoot verschillende kledingstukken mee voor zowel jezelf en je partner. Drukke prints, flashy kleuren en logo's vermijd je best. Probeer jullie outfits op elkaar af te stemmen. Wil je als man graag een hemd dragen? Kies dan een hemd zonder een al te fijne print. Een effen hemd is meestal het beste. Kreuken zijn heel snel zichtbaar met studiolicht. Strijk je kleding op voorhand en neem het indien mogelijk op een kapstok mee.

Niet alleen voor koppels!

Een duoshoot is niet enkel gericht op koppels maar ook op broers en zus, mama en dochter, vrienden, enzovoort. Ook zij kunnen deze maand mee genieten van deze Valentijn actie. Omwille van de huiselijke setting van de studio is dit soort shoots beperkt tot 3 personen.

 

Valentijn actie 

Indien je een duoshoot boekt voor 14/3 ontvang je een foto (+ophangsysteem) naar keuze geprint op aluminium van formaat 30x45.

Wat is inbegrepen?

  • Fotoshoot in studio van ongeveer 1-1,5u

  • Selectie en afwerking van 10 foto's in hoge resolutie die je ontvangt via Wetransfer.

  • Mogelijkheid tot bijbestellen van foto's +€25/foto

  • ACTIE fotoprint + ophangysteem formaat 30x45 op aluminium

  • Je ontvangt de foto's na 2 weken

     

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Veerle Scheppers Fotografie 2021