top of page

Een beauty portret is pas geslaagd wanneer verschillende elementen samensmelten: het licht, het model, de make-up en de styling. Dit vraagt natuurlijk heel wat voorbereiding. Tijdens deze workshop doen wij de voorbereiding voor jou en hoef jij vooral te observeren én te fotograferen!

Tijdens de workshop werken we met studiolicht. Leer hoe je aan de hand van verschillende lichtvormers uiteenlopende looks kunt creëren. We werken bij elke opstelling met een andere lichtvormer zoals onder andere een beautydish, een reflector, een softbox, maar we leren ook licht naar onze hand zetten met reflectors, v-flats, enzovoort. Op die manier ga je naar huis met een ruime variatie portfolio beelden.

Debeautyworkshop0063 1.jpg

Wil je graag leren hoe je met studiolicht mooie beauty portretten kan creëren? Zou je graag eens met een professioneel model willen werken in een creatieve setting mét een leuke styling en prachtige make-up? Dit alles komt aan bod tijdens deze beauty workshop.

 

De beauty workshop

De Beauty Workshop15910.jpg

We focussen ons in deze workshop op het maken van beauty portretten. Er zal een model aanwezig zijn die je kan fotograferen met de nodige styling én professionele make-up looks.

 

Het is de bedoeling dat jij zelf aan de slag gaat met de tips die ik je geef. Daarom is deze workshop beperkt tot 4 personen. Zo heb je voldoende tijd om one-on-one te fotograferen.

Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met studiolicht. Bij elke opstelling geef ik de nodige uitleg over het effect van een bepaalde lichtvormer en waar je deze best plaatst.

De Beauty Workshop15786 1.jpg

Volg mee het creatieve proces van begin tot einde: nadenken over styling, make-up, kleurgebruik, licht, moodboard, ...

Leer werken met verschillende lichtvormers en accessoires

Fotografeer een professioneel model met verschillende make-up looks

Leer werken met meerdere studiolampen

Timing

Dinsdag 20 juni

10-17u

Prijs

€350 excl. btw

Wat breng je mee

Een camera die je manueel kan instellen + portretlens
 

Deelnemers

4

bottom of page