top of page

NO EXCUSES!

Bijgewerkt op: 21 jan. 2022

Ik hoor het heel erg vaak: “ik ben niet fotogeniek, ik heb niets om aan te doen, ik weet niet hoe ik mij moet schminken, ik kan niet poseren, …” ⁠


Voor al die kleine excuses heb ik een oplossing:

First of all: ik geloof niet in niet fotogeniek zijn. Waar ik wel in geloof is dat mensen tijd nodig hebben om zich op hun gemak te voelen. Een fotosessie duurt gemiddeld zo'n 1-1,5u en dat is niet zonder reden. We babbelen, drinken een koffietje, overlopen welke outfits je gaat aan doen, ...


Niets om te dragen? Natuurlijk wel! Naar je fotosessie in studio breng je gewoon een koffer vol met outfits mee en dan kijken we samen wat er mooi is op foto.⁠ Ik ben er zeker van dat er verschillende outfits in je kast hangen die je misschien al jaren niet meer hebt aangedaan omdat je de gelegenheid niet vond. Heb je een ergens nog een super fancy kleed? Voor op foto mag het vaak ietsje meer zijn.


⁠Geen pro in je eigen make-up doen? Je kan bij je fotoshoot een make-up artiest boeken die zorgt voor een mooie naturelle haar & make-up look.⁠ Toch liever zelf aan de slag? Het internet staat boordevol naturelle make-up look tutorials!


En wat met die poseer skills? Ik heb ondertussen al heel wat poses in mijn hoofd die ik je kan tonen en het enige dat jij moet doen is mij gewoon kopiëren. Gaandeweg geraken alle mensen wel in hun poseer flow, geloof mij.⁠ Ik maakte zelf al een kort filmpje over tips bij het poseren wanneer je recht staat.


Heb je toch nog stress om eens gefotografeerd te worden? In deze video geef ik je nog wat tips!


Niet twijfelen, gewoon doen!


x

Veerle


60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page