top of page

Voor & na studioshoot met make-up & haar

Bijgewerkt op: 27 sep. 2021

Wanneer je ervoor kiest om bij je fotoshoot haar & make-up bij te boeken dan kom je naar je fotoshoot zonder iets van make-up op je gezicht.


De meeste mensen zijn bang dat professionele make-up too much gaat zijn. Laat je hier niet door afschrikken. De visagisten waar ik mee samenwerk zijn het gewoon om make-up op een heel naturelle manier aan te brengen. Dat is ook wat de meeste klanten vragen. Tegenwoordig is ook less = more.

Antje voor haar & make-up

Sowieso is het heel fijn om klanten te zien transformeren tijdens hun fotoshoot. Met de juiste belichting en tips over hoe ze moeten poseren kan ik zelfs de meest nerveuze mensen goed op foto krijgen. Laat je jouw haar & make-up doen door een professional dan geeft dat net dat tikkeltje meer én dit kan sommige mensen hun zelfvertrouwen ook een boost geven.


Ik vraag jou ook om naar jouw fotosessie een vijftal verschillende outfits mee te brengen zodat we samen kunnen kijken wat er mooi is op foto. Ik overloop met jou wat we gaan gebruiken voor jouw fotosessie en bekijk dan welke achtergronden hier mooi bij passen.


In deze blogpost deel ik graag de voor & na van Antje haar fotoshoot. Hier links zie je een foto van Antje toen ze net mijn studio binnen kwam. Bekijk hieronder hoe haar afgewerkte foto's eruit zien! Antje koos voor een mooie naturelle look maar gaf een voorkeur aan een fel gekleurde lippenstift!


Haar & make-up: Von Winckelmann.


94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page