top of page

Styled kidsshoot met Lila & Flo

Een aantal weken terug organiseerde ik samen met Elise en Nele een fotoshoot in studio met Nele haar twee dochters, Lila & Flo. Het was een shoot die we al een hele tijd wilden plannen maar door de verschillende lockdowns omwille van Corona hebben we de shoot meermaals moeten verplaatsen. Maar het is eindelijk gelukt en het was een hele fijne shoot!


Zoals altijd voorzie ik graag iets van styling voor de meisjes om aan te doen. Deze keer viel mijn oog op een aantal leuke stuks van Zara. Lila paste perfect bij het Aziatische thema dat Zara net gelanceerd had. Ik kwam onderweg naar mijn studio nog een aantal mooie bloesems tegen die konden dienen voor een close-up van de make-up. Voor Flo koos ik voor speelse, girly outfits en bloemenprints.


Elise zorgde voor deze fotoshoot voor haar & make-up. Het was de tweede keer dat we samenwerkten. Ik was voordien zo tevreden over haar make-up dat ik haar ook voor deze fotoshoot graag wou inschakelen. Toevallig deed zij in het verleden al eens de make-up van Flo & Lila dus dat was ook mooi meegenomen.


Ik wou voor deze fotoshoot de belichting heel zacht houden. Omdat mijn studio sowieso heel mooi daglicht heeft, lees hoge ramen en geen direct zonlicht, heb ik ervoor gekozen om geen studiolicht te gebruiken voor deze fotoshoot. Ik gebruikte wel attributen zoals een reflectiescherm, stoffen, valse en echte bloemen. Alle achtergronden zijn papieren achtergrondrollen van Calumet & Colorama.


Bekijk hieronder hoe het er op tijdens de fotoshoot aan toe ging.


De afgewerkte foto's kan je hier bekijken.


Veerle

x


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page