top of page
Zussen_037.jpg

Een locatieshoot is voor iedereen die graag de omgeving in zijn fotosessie betrekt. Sommige mensen voelen zich meer op hun gemak in de natuur of in een vertrouwde omgeving.

 

Locatieshoots kunnen voor gezinnen, koppels of zwangerschappen. Deze fotosessies zijn ook ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het is voor de allerkleinsten niet gemakkelijk om mooi stil te zitten en op locatie kunnen ze rondlopen, spelen en zichzelf zijn.

Locatieshoots

Steph_Maarten 142.jpg

Investering
 

Locatieshoots voor één gezin op locatie in Leuven kan je boeken vanaf €450.

Locatieshoots vinden plaats binnen Leuven. Heb je zelf een locatie in gedachten of heb je liever dat ik tot bij je thuis kom? Dan kan dat natuurlijk ook. Buiten Leuven (>10km) komt er een kilometervergoeding van €0,50/km bij.

Je kan een fotosessie op locatie boeken vanaf april. Omdat het licht tegen de avond aan op zijn mooist is plannen we de fotoshoot bij voorkeur in in de late namiddag of tegen de avond aan. Uiteraard is dit niet voor iedereen mogelijk en hou ik rekening met jullie wensen.

Thomas&Sofie_98.jpg

"Heel fijne ervaring! Meteen een locatie op maat gezocht van wat wij wouden voor onze gezinsshoot, we waren allemaal op ons gemak. Het eindresultaat is top!"

Sofie

Veerle_Scheppers_locatieshoot 7.jpg

Grote groepen

De prijsindicatie die hierboven vermeld wordt is voor fotosessie gericht op één gezin. Willen jullie graag een fotosessie boeken voor een grote groep of familie? Stuur mij dan een mailtje.

Groep_11.jpg
bottom of page