top of page
Zussen_037.jpg

Een locatieshoot is voor iedereen die graag de omgeving in zijn fotosessie betrekt. Sommige mensen voelen zich meer op hun gemak in de natuur of in een vertrouwde omgeving.

 

Locatieshoots kunnen voor gezinnen, koppels, zwangerschappen, kersverse ouders met hun babytje, .... Deze fotosessies zijn ook ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het is voor de allerkleinsten niet gemakkelijk om mooi stil te zitten en op locatie kunnen ze rondlopen, spelen en zichzelf zijn.

Locatieshoots

Inessa&Ward_035.jpg

LOCATIE
 

Locatieshoots vinden plaats binnen Leuven. Heb je zelf een locatie in gedachten of heb je liever dat ik tot bij je thuis kom? Dan kan dat natuurlijk ook. Buiten Leuven (>10km) komt er een kilometervergoeding van €0,45/km bij.

TIMING

Je kan dit soort shoot boeken vanaf april. Omdat het licht tegen de avond aan op zijn mooist is plannen we de fotoshoot bij voorkeur in in de late namiddag of tegen de avond aan. Uiteraard is dit niet voor iedereen mogelijk en hou ik rekening met jullie wensen.

PRIJS
 

Locatieshoots voor één gezin op locatie in Leuven kan je boeken vanaf €380.

Gielis_103.jpg

NIEUW LEVEN

De komst van een baby'tje is een heel mooie gebeurtenis maar tegelijkertijd hebben jullie duizend-en-een dingen aan jullie hoofd. Vaak wil je dit moment graag koesteren maar zie je het niet meteen zitten om hiervoor op verplaatsing te gaan. I get it! Maak het jezelf niet te moeilijk en boek een sessie waarbij ik bij jullie thuis foto's kom nemen.

Ada_0123.jpg
Ada_0146.jpg

GROTE GROEPEN

De prijsindicatie die hierboven vermeld wordt is voor fotosessie gericht op één gezin. Willen jullie graag een fotosessie boeken voor een grote groep of familie? Stuur mij dan een mailtje.

Groepsfoto_016.jpg
bottom of page