top of page

Feelgoodshoot op locatie


Vorige week mochten we Alessandra verwelkomen op haar Feelgood Photoshoot. Deze keer nam de shoot niet plaats in studio maar zochten we een leuke locatie aan de Vaart in Leuven. Dankzij de gastvrijheid van het overheerlijk vegetarische eetcafé Noordoever kon Eva aan de slag met haar make-up en hadden we ook nog eens een toplocatie om te fotograferen. Hieronder een aantal behind the scenes foto's alsook het resultaat!

Heb jij ook interesse in een Feelgoodshoot? Het is een concept waarbij Eva Trappeniers van Von Winckelmann je make-up en haar verzorgt met natuurlijke producten. Nadien kom je voor mijn lens te staan en maken we een aantal mooie portretten. Hier vind je alvast meer informatie.

Veerle

x

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page