top of page

Zwangerschap GOLD session

Voor veel vrouwen is een zwangerschap DE gelegenheid om zich eens te laten fotograferen. Of het nu je eerste of laatste zwangerschap is, het blijft een moment in je leven dat je misschien wel even on hold wilt zetten en wilt vereeuwigen op foto.


Naast een gewone studiosessie kan je er ook voor kiezen om je haar & make-up te laten verzorgen door een professionele make-up artist. De make-up artiesten waar ik mee samenwerk zorgen voor een mooie naturelle glow zodat je je goed voelt in je vel. Mag het nog wat meer zijn? Kies dan voor een GOLD session. Lees hieronder even verder om te weten wat dat juist inhoud.


Bij een GOLD session breng je zoals bij een gewone studioshoot een aantal van je eigen outfits mee MAAR kan je ook kiezen uit een reeks mooie zwangerschapskleedjes die ik voor jou in mijn studio heb klaar hangen. Benieuwd uit welke kleedjes je zoals kan kiezen? Neem hier een kijkje. Bij deze sessie zit ook haar & make-up inbegrepen.


Benieuwd hoe het er tijdens een GOLD session aan toe gaat? Bekijk hieronder een behind the scenes filmpje. Scrol ook nog even verder op deze pagina om de voor en na van Britt haar fotosessie te zien.


Veerle

xBritt voor haar & make-up
The result!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page