top of page

Communie 2021

Bijgewerkt op: 19 jan. 2021

Binnen een aantal maanden mogen de communicanten en lentefeestvierders weer feest vieren. Het zal misschien ook dit jaar een feestje zijn in beperkte kring maar gelukkig heb je wel de mogelijkheid om dit moment vast te leggen op foto. Voor deze gelegenheid kan je een studioshoot of een locatieshoot boeken inclusief kaartjes aan een actieprijs. Lees er hier meer over.


Uiteraard is het ook mogelijk om een gewone studioshoot of locatieshoot te boeken. Stuur mij dan gewoon een mailtje via info@veerlescheppers.com


Studioshoot of locatieshoot?


Tijdens een fotoshoot in studio maken we gebruik van studiolicht. In de studio heb ik ondertussen al een hele verzameling gekleurde achtergrondrollen en leuke accessoires om alles wat feestelijk te maken: confetti, ballonnen, bloemen, glitters, doeken, enz. We shooten ongeveer 1-1,5u en ik zorg voor voldoende afwisseling qua achtergronden en poses.


Studioshoots vinden plaats in mijn studio in het centrum van Leuven.


Een locatieshoot vindt standaard plaats op een locatie binnen Leuven (+10km). Mooie plaatsen voor een fotosessie op locatie zijn De Kruidtuin, De Vaart (Balk Van Beel) Heverlee Bos, Het Provinciaal Domein, enzovoort. Kies je liever zelf een locatie? Dat mag natuurlijk ook. Buiten Leuven (+10km) komt er een kilometervergoeding van €0,42/km bij.


Omdat het momenteel nog koud is buiten kan je locatieshoots boeken vanaf maart.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page